Egészség

Hosszú élet

                  | Főoldal | Dunamenti KrónikaSzaknévsor |  Főoldal

Üzlet

Apróhirdetés

Szaknévsor

Spanyol apartmanok


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdvözlöm weboldalamon!

 

Tarr Sándor vagyok, Kalocsán lakom és immár több mint hét éve foglalkozom életmód-tanácsadással. A hosszú évek munkája során sikerült olyan megbízható, jó minőségű készítményeket megismernem, amellyel igen hatékonyan küzdhetünk az igen sokrétű népbetegségek ellen mint pl. a szív és érrendszeri betegségek, allergiák, belsőszervi, emésztőrendszeri problémák sokasága, borbetegségek, és még sorolhatnám... Elérhető vagyok email-ben és telefonon, készséggel segítek tanácsadással milyen úton szabadulhat meg egészségügyi problémájától, vagy jó esetben elkerülheti, hogy egyáltalán ne is legyenek és egészséges hosszú életet élhessen. Az oldal alján megtalálhatók elérhetőségeim, ha úgy érzi segíthetek valamiben hívjon bizalommal!

 

Gratulálok Önnek!

 

Ön megtette az első lépést az egészséges és hosszú élet érdekében. Kérem, hogy figyelmesen olvassa végig a tájékoztatót, mert így válik érthetővé az Ön számára is, hogyan teheti az élete hátralévő részét minél egészségesebbé és hosszabbá.

 

Aloe Vera az egészség szolgálatában

 

Bizonyára hallotta már az Aloe Vera nevet, de részletes ismeretekkel a legtöbben nem rendelkeznek. „Fő az egészség” kifejezés elcsépelt használatával sokan akaratlanul is utalnak arra a tényre, hogy életünkben az egészséges hogylétünk döntően befolyásolja minden percünket. A modern orvoslás sajnos igen erősen elment az üzlet irányába, vagyis nem a gyógyítás van sajnos az első helyen, hanem az anyagiak. Így nem igazán érdeke ma az orvostársadalomnak, hogy bármelyik beteg emberből egészségeset produkáljon. Ebből következik, hogy saját magunknak kell megtennünk a szükséges lépéseket ahhoz, hogy egészségesen élhessünk. Hogyan érhetjük ezt el esetenként orvosi közreműködés nélkül? Egy fontos tényt kell alapul vennünk: az emberi szervezet képes önmagát meggyógyítani és egészséges állapotban tartani.

Két feltétele van az előbbi kijelentésnek:

1. A szervezet ne legyen méreganyagokkal teli, amely gyengíti az immunrendszerét és nehezíti a szervezet működését.

2. Legyen meg a szervezet számára szükséges tápanyag (vitamin, ásványi anyag, enzim, fehérje, stb…)

E két feltétel megléte esetén nagy esélyünk van arra, hogy egészségesen és hosszú ideig fogunk élni. Ez lenne a cél? Hát persze mindenki vágyik erre. Csupán a megfelelő lépéseket kell megtenni azért, hogy elérjük ezt az állapotot. Van egy „eszköz”, melynek használatával szervezetünk a kívánt optimális állapotba hozható illetve tartható.

Ennek a neve:

Aloe Vera. Egy növény melyet 2000 éve ismernek és használnak gyógyításra. A belőle készült ivólevek, krémek, egyéb készítmények segítségével ma már sokak mondhatják el magukról és családjukról, hogy „egészségesek vagyunk”.

A hatékonyság bemutatására álljon itt néhány tapasztalat:

 

A nagymamám 78 éves, sokszor panaszkodik ízületi fájdalmakra. Nem túl erős fájdalmakra, de "érzi" hogy vannak. Alkalmanként azonban a kézfején az ujjak látványosan megdagadnak, különféle kidudorodások keletkeznek rajta, mintha a csontjai oldalt kiállnának és nem tudja összecsukni az ujjait. Egy nap pont ez utóbbi állapotot panaszolta nekem, és a véletlen úgy hozta, hogy aznap szereztem be egy Aloe Vera Gél-t. Gondoltam próbáljuk ki, mi történhet? A csodákban nem hiszek, de gondoltam hosszabb idő alatt hátha tapasztal majd valami javulást. Napi kétszer 60 ml adagban kapta. A negyedik napon azzal várt édesanyám, hogy mit itatok a nagyival, mert azt mondja teljesen elmúlt a fájdalma. Miután a terméket nem rég óta használjuk, egyéb tapasztalatokról nem tudok beszámolni még, de ha "csak" ezt értük el, már megérte.

(T. Zsuzsa, Budapest)

 

Emésztési problémák

Gyomorsav, puffadás, székrekedés. Mindhárom problémával küzdöttem eddig, de nem találtam igazán jó megoldást. Ezek valószínűleg nem csak engem érintenek, ezért javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki naponta 1-2x1 evőkanál natur gél fogyasztását. Nálam pár alkalom után érezhető változást hozott.

(Illyés Éva, Baj)

Reuma, vérnyomás, vércukor

Nyugdíjas, 20 éve folyamatosan reumatikus gondokkal küszködő nő vagyok. Erre természetesen állandóan gyógyszereket szedtem. Mellette vérnyomásom ingadozó, vércukor értékem 9-10 körüli volt.

A sok gyógyszertől gyomorproblémáim lettek. Kipróbáltam az Aloe Gél-t és már az első flakon elfogyasztása után csökkentek a panaszaim. A jó eredményeket látva, a fiam - aki szintén cukorbeteg - is folyamatos Aloe fogyasztó lett.

Így  segített a családomnak  az Aloe, hálás köszönet érte.

(Réczei Aranka néni, Budakeszi)

Még hosszú oldalakon sorolhatnám a pozitív tapasztalatokat.

 

Persze itt is vannak csalók, ügyeskedők, akik rossz minőségű használhatatlan készítményekkel próbálnak pénzhez jutni, nem törődve a hitelrontással. Léteznek nagyon sok országban tanácsadók, akik ezen jó minőségű termékek terjesztésével foglalkoznak, szakszerű tanácsokkal és termékekkel látják el az erre igényt tartókat. Ha úgy érzi, hogy önnek vagy családja valamely tagjának szüksége lehet erre, személyre szabott tanácsadással  állok rendelkezésére az aloe@profireklam.hu e-mai címen, vagy a 06-20/9661-970-es mobiltelefonon.

 Legyen egészséges, éljen hosszú ideig!

 

                                                     Tarr Sándor életmódtanácsadó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lap tetejére

 Design: Sucó