Üzleti elektronikus könyvek, használati utasítások, kezelési útmutatók, szervizkönyvek,
 

Az Ön háztartásában az alábbi háztartási gépek, elektronikai cíkkek többsége megtalálható!

Televízió, tűzhely, vasaló, ventillátor, hűtőszekrény, kávéfőző, kéziszámítógép, kontaktgrill, mobil DVD, mobiltelefon, mosogatógép, mosógép, mosó-szárítógép, mp3 lejátszó, olajsütő, páraelszívó, konyhai robotgép, LCD TV, légkondícionáló, konyhai robotgép, LCD TV, légkondícionáló, mérleg, mikrohullámú sütő, mobil DVD, páraelszívó, PDP TV, porszívó, sütő, szárítógép, szeletelőgép, szórakoztató elektronika, takarítógép, távkapcsoló, televízió, tűzhely, vasaló,mérleg, mikrohullámú sütő, PDP TV, porszívó, sütő, szárítógép, szeletelőgép, szórakoztató elektronika, takarítógép, távkapcsoló, videórögzítő (VCR) és vízforraló.CD, DVD felvevő, DVD lejátszó, edény, főzőlap, grillsütő, hajszárító, hangrendszer, háztartási gép, hűtőszekrény, kávéfőző, kéziszámítógép, kontaktgrill, ventillátor, videórögzítő (VCR), vízforraló, CD, DVD felvevő, DVD mobiltelefon, mosogatógép, mosógép, mosó-szárítógép, mp3 lejátszó, olajsütő, lejátszó, edény, főzőlap, grillsütő, hajszárító, hangrendszer, háztartási gép,

 
Az Ön készülékei többmilliós értéket is képviselhetnek.
 
Kezelési útmutató, használati utasítás vagy gépkönyv nélkül ezek nem használhatók!
 
A "márkás" gyártók, az
Electrolux, Progress, Sony, Sony Ericson, Thomson, USR, Funai, HP, LG, MiTAC, Motorola, MTS, Nokia, Palm, Yamada, Zanussi, Eten, EU, Fagor, Fujitsu Siemens, Panasonic, Philips, Classic, Daewoo, DD, Dimarson, Samsung, Yakumo, Qtek, Sagem, Alcatel, Asus, Canon, Videoton, ViewSonic, WIPCON Kft., Xoro, Ericson, Sharp, Siemens, Somfy,
ellátják készülékeiket használati utasításokkal, kezelési útmutatókkal.

 

 
Ha elvész a használati utasítás, ha eladnánk és kellene hozzá a kézikönyv, hová fordulhatunk?

A Használati utasítások, kezelési útmutatók, szervizkönyvek, elektronikus üzleti könyvek oldalához!

 
És ha nem működik egy eszköz?
Érdemes megnézni a kezelési útmutatót, mielőtt szerelőt hívnánk! Az esetek 80%-a egyáltalán nem hiba és a maradék 20%-ből a 16% alkatrész nélkül javítható. Mielőtt telefonhoz nyúlunk, nézzük meg az eszközök használati utasítását!
 
Ha VENNI szeretnénk?
A használati útmutató mentes a marketingszövegektől és ezekben a valóságot látjuk. Lehet, hogy túl bonyolult a kezelésük, túl sokat tud, amiért az árat akkor is meg kell fizetnünk, ha nem használjuk tudását.
 
Ha csak használjuk?

Ha megfelelő módon, költségkímélően, energiatakarékosan és szakszerűen szeretné használni eszközeit annak érdekében, hogy használatuk olcsóbb, élettartamuk hosszabb legyen, akkor is a gépkönyv szerint kell kicserélni a kopó alkatrészt, pótolni a vegyszert, tisztítani, ellenőrizni.

 

Más, fontos információ könyvekben:
Üzleti elektronikus könyvek (e-book).
 

A know-how („hogyan tegyük” eljárásssorozat, eljárási recept, folyamatelőírás) legyakrabban szoftverekben fogalmazódik meg a neten, így gyakorta nem know-how -t, hanem szoftvert vásárolunk, amely „tudja” és használja a know-how-t.

Egy know-how azonban gyarkan nem testesül meg egyetlen szoftverben, hanem egy olyan eljárássorozat, amelybe bele kell avatkoznunk, döntéseket kell hoznunk ahhoz, hogy az egyébként működő elvek számunkra is működőképesek legyenek.

Ez nyilvánvalóan nem jó, ha ezeket „csak úgy” közzétennénk az interneten, hiszen az másnapra értékét vesztené. Elegendő egyetlen kattintás, és a recept millióké, ingyen és bár a folyamat maga értéktermelő, az egyes embernek pénzt keres, a know-how kitalálója ebből nem kap semmit.

Az elektronikus könyv, amely „becsomagolja” mondanivalónkat a „két (elektronikus) borító” közé, melyeket mi állíthatunk be olyanra, hogy a könyv kinyitását és másolhatóságát időben vagy számban korlátozhassuk.

Az alábbiakban egy ilyen könyvet mutatok be:

 

Hogyan keressünk pénzt mások aukcióin?
Keressen pénzt! Ebben
elektronikus üzleti könyveim
segítenek Önnek!
 
Egyszerűen, olcsón, a programozást, honlapkészítést nem ismerő látogatóim számára megvalósítható módon újszerű, az internet adta új lehetőségeket kihasználó üzleti megoldásokat tárgyalok könyveimben.

Ön egy hamburger áráért hozzájuthat olyan eszközhöz, mellyel, ha

  • az internet böngészőt képes használni és
  • képes elektronikus levelet küldeni,

 

jövedelemhez juthat!
 
Ha honlapja is van, melyet - ötlet, befektetendő pénz és technikai tudás híján - nem tud pénzkeresetre használni, most itt az alkalom!
 
Ne késlekedjen, a megszerzett tudás minden korban hasznos,
az ezzel megszerzett pénz pedig még inkább!